Er Novah for lille?

Betydningen af min drengs navn <3

 

11Min søns navn har en stor betydning for mig ikke kun fordi jeg elsker det navn jeg har valgt til ham men også på grund af det betydning navnet har i praksis <3  – hans 2 mellemnavne som jeg vælger på grund af de er familie relaterede har også nogle betydninger, dog ikke nogle som betyder lige så meget for mig som hans fornavne gør – mest fordi jeg ikke er kristen<3

Hans fornavne betyder ´Forbundet med ham´ og ´Kræft og styrke´ – som jeg syntes er nogle fantastiske betydninger for min lille prins som ”snart” kommer til verden, ´Forbundet med ham´ giver super god mening for mig da jeg jo er forbundet med ham i 9 måneder samt efter fødslen er jeg også forbundet til ham på en anden måde idet vi vælger en Lotus fødsel<3 – ´Kræft og styrke´  er jeg også helt vild med idet at jeg på den måde ”giver” mit barn kræft og styrke til at kæmpe livet igennem og til at have kræft og styrke til at overvinde selv de sværeste og hårdeste kriser i livet <3

Hans mellemnavne betyder ´Tilhænger af Kristus´ og ´Gud er nådig´ disse betydninger har jeg ikke tænkt så meget over i det jeg som sagt ikke er kristen, men har heller ikke valgt disse navne på grund af betydningen men på grund af det er familie navne <3

Hans efternavne betyder ingen ting men disse har han også fået på grund af dette er familie navne<3

fff

Han får i praksis 6 navne, men jeg syntes ikke 6 navne er for mange da hvert enkelt navn har en speciel betydning for mig og vil jo på den måde også “forhåbenligt” få det for ham<3

Som skrevet i et tidligere opslag så skal han komme til verden ved en Lotus-fødsel og Lotus betyder ´Renhed og skønhed´ som jo også passer perfekt på min skønne lille dreng<3

 

Lias navn betyder ´Smuk og elegant´ samt ´Blomst eller livets træ´

Og denne betydning syntes jeg også er helt vildt smuk da hun er min smukke elegante blomst<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Er Novah for lille?