Lotus Fødsel

Er Novah for lille?

Så har jeg været til Misdannelsesscanning i dag og alt var helt perfekt min lille dreng vokser som han skal og havde INGEN synlige misdannelser, han vejer nu i uge 19+4 – 292 Gram – Hvilket de fortalte mig var i den lave ende men inden for normal området men alle steder på nette samt alle jeg har snakket med siger det er i den høje ende og min private jordmoder siger også at han ikke er for lille han er som han skal være, så det er jo kun virkelig positivt han er lidt større end jeg troede <3

Så i stedet for at ligge i den lave ende men inden for normalen ligger han i stedet i den høje ende men inden for normalen og det jo kun perfekt <311 12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lotus Fødsel