Alt for lækker dag<3

Ferien til ejsing 1/8

Dagen startede op med at mig og min far kommer af med de to biletter til grøn koncert som mig og min lillesøster ellers skulle have brugt. – For vi har besluttet os for at tage en dag tidligere på Camping ferie (WEEEE)

Så vi begynder at pakke det vi nu skal have med op til det mørke mørke Jylland og så triller vi ellers afsted på vej på ferie – på vej derop ringer min læge og siger der er svar på min prøve ”Jeg har blærebetændelse” –Fedt 5 dage på pencilen kur med i ferien – Så vi får købt noget i Herning storcenter,

Vi tager også lige et smut forbi min Gudfar John og hans kone Hanne, simpelhen så hyggeligt når vi lige tager et smut forbi dem og holder pit-stop på vej derop, ikke så ofte vi gør det så elsker når det sker<3

tror også Lia nød at komme ud af bilen og lege lidt rundt, det er en rimelig lang tur for hende.

Men endelig når vi Ejsing Strand Camping, langt og længe i super godt solskinsvej  – Vi får lidt aftensmad i deres Cafe og smutter en tur ned mod stranden og deres legeplads inden solen går ned, – Da klokken når 20.30 bliver jeg enig med mig selv om at putte Lia men hun havde da ikke tænkt sig at sove og sov først kl 23.15 😀

Lia i Herning storcenter

Lia i Herning storcenter

Lia, Melissa. Ole og mor på vej til Ejsing stand Camping

Lia, Melissa. Ole og mor på vej til Ejsing stand Camping

Lia i Herning storcenter

Lia i Herning storcenter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Alt for lækker dag<3