Jeg spiste snegle

Vuc her kommer jeg – IGEN!

Anden gang er lykkens gang, eller hvad man siger 😀

Fik snakket med Vuc Fredericia, og kan komme på et hold til August, hvor jeg skal læse op på mine fag igen så jeg kan komme igang med min uddannelse, skal læse Matematik og Engelsk på 9 Klasses nivau og Dansk på 10 Klasses nivau hvorefter jeg måske skal læse det på henholdsvis 10 klasses og Hg Nivau 🙂 – Jeg er sikker på jeg nok skal gennemføre det nu, jeg føler mig meget mere parat nu end nogensinde før, jeg føler der er kommet styr på mit liv og det hele køre så meget på skinner for tiden så jeg er sikker på jeg nok skal gennemføre det denne her gang 🙂

Vil virkelig gerne igang og blive til noget så jeg kan vise folk at man godt kan, selvom man har haft meget modgang. – Bliver så ked af det og indenbrændt når folk siger “Jamen du kan ikke” eller “Du bliver aldrig til noget” – JEG KAN, OG JEG VIL.!

SAM_1532

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg spiste snegle