Sankt hans & Bøllerne

Jeg spiste snegle

I min dagligdag møder jeg utroligt mange forældre som er meget bakterie forskrækket, og jeg syntes ikke det er sundt for børnene at de lære at være så bakterie fikseret – Lia får både lov og spise sandkage når vi leger i sandkassen, spise en kiks som lige er faldet på jorden, lege med sovs, og smøre sig selv ind i mudder når hun bager mudderkager, Jeg er i den overbevisning at børn der får lov at lege som børn gjorde i gamle dage, så bliver de heller ikke så bange for bakterier, når de bliver voksne.! – Hjemme ved mig er der altid rent og pænt men støver da ikke af hver dag som jeg kender et par stykker der gør.

Mange syntes sikkert det er utrolig klamt at hun får lov til at spise alle muglige ting i naturen, men så har jeg kun det at sige ”Hun dør ikke”– Da jeg var lille spiste jeg da mariehøns, Snegle, Sten, Mudder, Sand, og alt mugligt andet hvad jeg ellers har kunne finde. Og jeg er da sund og rask den dag i dag. – Da jeg var lille var jeg stor set aldrig syg, og jeg tror det har noget at gøre med at jeg havde en immunforsvar der var stærkt da jeg jo i hverdagen fik en masse bakterier ind i min krop.

Jeg forstår ikke at folk er så bakterie skræmt – La dog de kære små spise lidt af naturen, nej det smager ikke så godt, men det opdager de vel på et tidspunkt 🙂

11148410_1670133096553006_5860110507740738215_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sankt hans & Bøllerne