Optagelse <3

En positiv udvikling

I dag var jeg igen i praktik i netto, 9-11 som sædvanlig, efter praktikken skulle vi så lige holde møde med min sagsbehandler om hvordan det gik og om jeg var glad for at være i praktik i netto, og det er jeg.!

Vi blev enige om efter en del snak at sætte tiden op så det ikke hedder 8-11 tre dage om ugen men i stedet 8-13 tre dage om ugen, så nu har jeg fået 6 timer mere på, – det er fint nok for mig for jeg kan godt lide og være i netto og syntes det er sjovt især når jeg får nogle varieret arbejdes opgaver, men det kan godt blive rimelig koldt når jeg skal være en 3-4 timer i køleafdelingen 😀 – Så nu går jeg og er meget snottet hele tiden for det er altså rimelig koldt – HEHE

Men nu vil jeg også meget gerne snart starte på 9 klasse så jeg kan komme igennem en butiksassistent uddannelse, så jeg kan få noget andet end det lorte Kontanthjælp! – For man føler sig jo ikke ”God nok” når man er på Kontanthjælp og man føler folk ser skævt på en når man er på kontanthjælp, selvom der kan være mange grunde til man er der. – Folk tror jeg er på kontanthjælp fordi jeg ikke gider tage en uddannelse og jeg ikke gider arbejde, men sandheden er at jeg rigtigt gerne vil men jeg ikke kan gennemføre en uddannelse som det ser ud lige nu fordi jeg ikke er så god i en større klasse, – Men jeg skal nok lære det på et tidspunkt J For jeg vil virkelig gerne have en uddannelse og vise verden, min familie, og ikke mindst min datter at selvom alt er imod dig og selvom man er ung mor så kan man godt, så kan man godt få en uddannelse og et arbejde, det kræver bare længere tid for andre end det gør for nogle, og sådan er det altså bare nu engang.! – for man kan hvad man vil, vis bare man har tiden til det, og ikke forhaster sig, for jeg ved havde jeg startet på en uddannelse før så vil jeg ikke have kunnet gennemføre det og det er det jo også bevist at jeg ikke kunne, men det er simpelthen fordi jeg ikke har været klar til det, nu er min verden så smat kommet på plads og alt kører rigtigt godt for mig i øjeblikket også derfor jeg nu føler mig klar til at starte op igen så jeg kan få mig den uddannelse.

 

Screenshot_2015-06-03-15-00-46

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Optagelse <3