Wow - Ja det kan lade sig gøre!

Se mor? – Er jeg ikke dygtig?

Jeg henter lille fisen fra vuggestuen i dag 14.30 og hun er super glad som altid. Men der er bare et lille men hun har ikke ville sove til middag i dag så hun er meget træt. Vi går ud og handler hvor hun sidder og små sover i klapvognen. Men så sker der pludselig et eller andet og hun bliver voldsomt frisk! – Da vi så når hjem begynder jeg så småt og gøre klar til at vi skal lave pizza😍

Men syntes nu lia er MEGET stille så da jeg Kommer ind på hendes værelse ligner det at der kunne være sprunget en bombe😂😂 – Og hun sidder bare på gulvet of peger over på hendes rod og siger “Se” hvorefter hun klapper i hænderne 😂😍😍

Vi spiser så vores pizza og det 10 min eger lige hun i sin seng og sover trygt næsten 2 timer før normalt så hun må have været meget træt.❤2015-05-28_17.42.02

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Wow - Ja det kan lade sig gøre!