Weekend fri

Stiletter og skadestue

Mig og stiletter bliver nok aldrig helt de bedste venner selvom jeg ville ønske vi gjorde syntes ikke der er noget pænere end når en pige går i sky høje stiletter og jeg elsker selv og gå i et par høje stiletter men det kan jeg simpelthen bare ikke. Hver gang jeg endelig får samlet mod til mig og tager et par på i byen ender jeg altid med at vrikke rundt en million gange og er et par gange endt på skadestuen ved nogle af mine stunt på de høje skønheder. Men hold nu op hvor ville jeg gerne lære og gå så flot i stiletter men jeg bare født til at gå i højhælede sko og højhælede med en kæmpe hæl på for de der runde satanner dem kommer jeg nok aldrig til at lære at gå i desværre 😭😭

Men vil gøre et sidste forsøg på et tidspunkt når jeg lige får råd så bil jeg købe et billigt par og øve mig igen igen for dem jeg har herhjemme er nok lidt for høje til øve stiletter 😂😂

Jeg tror grunden til jeg aldrig har lært det er før i tiden fra jeg var 13 til jeg var 17/18 år var jeg mest en drenge pige og følte ikke for at gå i stiletter dengang det først nu inden for de sidste 1-2 år at trangen til virkelig at lære det er kommet. Men må bare klø på en dag lære jeg det vil nok (NOOOT)

Hvis jeg skal være 100% Ærlig tror jeg aldrig nogensinde jeg får det lært. men siger man ikke “Øvelse gør mester” så må bare øve mig helt vildt meget så jeg engang kan gå i dem uden at frygte at jeg engang brækker mine ben eller ankler 😂😱Screenshot_2015-05-27-04-05-21

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Weekend fri