Jeg bliver et nyt menneske

Tænder Vs Nye Bryster

Mange af jer vil nok mene at det ville være bedste at få lavet mine tænder først og kan da godt give jer ret for det er jo bedre at få dem lavet så jeg rigtigt kan smile til verden og til min fremtidige arbejdsgiver, så skulle jeg gå efter det blev det jo 100% Nye bisser, men personlig så er det mest mine bryster jeg er ked af for kan ikke fylde nogle bluser ordenlig ud går 24/7 med puch up og kæmpe indlæg for bare og have lidt bryster og det er skyld i meget af min dårlige selvtillid 🙁 – så skulle jeg gå efter hvad jeg personligt gerne ville var det 100% mine nye bryster 🙂

Men jeg er så meget itvivl for vil jo bare gerne have ordnet begge dele nu men det kan jeg altså bare ikke, DESVÆRRE.

Så jeg er blevet enig med mig selv om at jeg ligger lige meget i hver bunke og jeg så har to opsparinger en som hedder bryster og en som hedder tænder og ligger det samme beløb i hver bunke hver måned så får jeg forhåbentlig min drøm og nye bryster realiseret på et tidspunkt samt jeg også får lavet mine bisser så jeg ser godt ud udadtil 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg bliver et nyt menneske