2 år<3

Jeg bliver et nyt menneske

Som i måske ved eller har kunne læse på nettet, vil jeg super gerne have lavet større læber og silikone bryster selvom jeg er på kontanthjælp, det ikke fordi jeg svømmer i penge eller noget men jeg ser det som en nødvendighed at få det lavet da jeg har utrolig dårlig selvværd og selvtillid og det har jeg altid haft mig, min familie, og mine venner er enige med mig om at får jeg det lavet så ved jeg med 100% sikkerhed jeg bliver en meget gladere person med meget mere selvtillid og selvværd, for jeg går virkelig og er ked af mine bryster jeg tager ikke i byen uden at finde den største puch up bh, jeg gider ikke gøre noget ud af mig selv for føler at lige meget hvad jeg gør så ligner jeg l*rt – så med den nye operation ved jeg at jeg bliver et helt nyt menneske.

Og ikke fordi det er en undskyldning men i en klasse med 20-25 andre elever føler jeg mig virkelig som den grimme ælling og føler mig virkelig utryk og skidt tilpas i sådan en sammenhæng, og uden at lyde overfladisk er jeg sikker på det har noget at gøre med at jeg har det så dårligt med mig selv rent selvtillids mæssigt 🙁 – Så jeg ved mine to nye bedste venner vil forandre mig liv 100%

Jeg kan virkelig godt lide store bryster, hihi syntes det er så flot og mega sexet J – Så hvis det stod til mig fik jeg 600/800 Ml i hvert bryst men hvis det nogensinde skal kunne lykkedes kræver det vist 2-4 operationer for at nå denne størrelse, men håber han kan få 400 ml i første gang og self gerne mere J

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

2 år<3