Rema1000 kan kun grine af dig

2 år<3

Så nærmere tiden sig og min datter fylder 2 år :O (Hvor pokker blev min lille baby af?) – Nå men fødselsdagen skal jo arrangeres på den ene eller den anden måde J – Jeg har besluttet mig for at holde det i det nyåbnet Leos legeland i Odense da det er nemmere at komme derhen fremfor at komme til Fredericia.

Men der er godt nok en del der skal ordnes med gaver, gæsteliste, og så vider og så vider, men det skal nok blive sjovt at fejre min dejlige lille pige igen, hvor er det vildt hun er blevet så stor og selvstændig så hurtigt J – Kan kun være så stolt af min dejlige lille pige og jeg har opdraget hende til at være en så kærlig lille prinsesse<3 – Og glæder mig mest til at hendes dejlige oldeforældre kommer at fejre dagen med hende da det er de sidste bedste forældre min lille prisesse har, så det bliver så rart at fejre dagen sammen med hele min familie<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Rema1000 kan kun grine af dig