Kravlegård + Teoritime

jeg blev misbrugt

jeg husker det ikke så tydeligt mere men huske selve øjeblikket utrolig tydeligt stadigvæk. og tror aldrig det vil forsvinde, husker da han trænger sig op i mig og husker jeg græder, ved ikke om jeg græd på grund af smerte eller på grund af jeg var bange, men husker jeg lå med den pude over hovedet og græd, kan huske han flyttede puden væk som om han nød mig ligge der og ikke ville have det, men fandt hurtigt puden og tog den over mit hovede igen, “Hvorfor gjorde han det her?” “Var det min egen skyld?” “Havde jeg selv lagt op til det? som han senere skrev på facebook?”

Ved ikke hvor længe han fortsatte 5 min eller 1 time, jeg ved det ikke, men da han endelig var færdig skreg min krop på at komme væk fra ham, men min krop var lammet kunne ikke få mig selv til at bevæge den, lå bare og kiggede tomt ud i værelset, væmmedes ved min krop, og følte det var min egen skyld.

gik med det selv i lang tid for turde ikke at fortælle det til nogle var bange for de ikke troede mig, kan huske den dag jeg offentligjorde det, sad jeg på toilettet på efterskolen og skrev en LANG sms til vedkommendens kæreste, og 5 min efter bliver jeg ringet op og fortalt hvor stor fed en løgner jeg er, uden at hun havde hørt min version af historien! – jeg blev endnu mere ulykkelig og ked af det end jeg var i forvejen! – og det var i den periode jeg begyndte at skære i mig selv. måtte komme af med den indre smerte på en anden måde, så fandt ud af fysisk smerte hjalp. – skar mig altid steder hvor jeg var sikker på det blev opdaget, for manglede opmærksomhed, manglede nogle af snakke med, den eneste jeg kunne snakke med var min far, og der er bare ting man ikke snakker med sin far om, i dag kan jeg godt se jeg var lidt langt ude dengang, men viste ikke hvordan jeg ellers skulle få opmærksomhed fra folk, havde svært ved t sætte ord på mine følelser og tanker og har jeg stadig i dag, så det er nemmere at skrive hvordan jeg har det indeni.

tror også det er hans skyld jeg er blevet så ligeglad som jeg er, har læst man efter en voldtægt kan reagere på 2 måder, enten så frastøder man sex eller så har man sex uden følelser, og jeg reagerede med den sidste, kan sagtens dyrke sex uden følelser, og tror jeg gør det for at få en smule nærhed og kærlighed fra fyrene, hvor jeg oplevede det stik modsatte da jeg fik taget min mødom. –

Jeg ved mange folk ikke vil tro mig fordi de mener jeg har oplevet mange ting i mit korte liv, og ja har oplevedet mange fuckt up ting, og tror det bunder i jeg altid har været et nemt mobbeoffer og har haft svært ved at sige NEJ! når der var noget jeg ikke ville have. 13151639_1783623458537302_5190506653390765179_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kravlegård + Teoritime