Teoritime 2

Kravlegård + Teoritime

Ja så har jeg igen igen været til teori time, og jeg lære jo ikke ret meget nyt for det meste af det viste jeg jo godt i forvejen! – Så skulle jeg da lige prøve at køre for første gang, det gik da okay godt var da kun ved at køre galt EN GANG, Men det da også skide træls at de har valgt at sætte speederen og bremsen ved siden af hinanden, for man kan jo risikere at tage fejl af dem 😀 HAHA – Men de gik nu godt nok syntes jeg, nu skal jeg så ud og køre på vejene i morgen så jeg vil råde jeg til at blive indendøres i moren så i ikke risikere at blive kørt ned af mig HIHI, Men jeg syntes nu det gik super godt, og var faktisk bedst til at Parallelparkere:O

Men glæder mig så sindsygt meget til at jeg kan fremvise mit kørekort :O kørekort billede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Teoritime 2