Katherina og Peter

Bevar Christiania – Hashrygning og forældreskab

Som overskriften lyder så går jeg ind for vi bevare Christiania, da jeg syntes at folk der har lyst til at ryge Hash selvfølgelig bare skal gøre det, for jeg har aldrig set det som noget farligt hvis man bare sørger for at skaffe noget ordenligt noget, som ikke er tilsat alt muligt syntetisk lort. – Så RYG hvis i har lyst for i min optik så skader Alkohol og mange andre ting mere end en simpel Joint en gang imellem. og hvis du er forældre skal du jo ikke ryge når du har dine børn men når du er børnefri kan jeg virkelig ikke se noget forkert i at du ryger lidt hash en gang i mellem, for hvad er bedst? Du drikker alkohol bliver virkelig fuld og dum at høre på og mange bliver aggressive og kommer op og slås eller at du ryger lidt fjolletobak og kommer i skide god stemning og falder i søvn og sover SKIDE GODT bagefter? – JEG RYGER IKKE HASH MERE men jeg har gjort det lidt engang og har hængt utroligt meget ud med folk der gjorde det og det var de bedste år i mit liv at være en del af den gruppe, selvom om de nok bare er en flok “Sociale tabere” i jeres univers var de med til at gøre mig til den person jeg er i dag, og de gav mig så meget selvtillid i den periode for jeg kunne være mig selv, uden hele tiden at skulle tænke på at “passe ind” i de forskellige kliker for vi alle sammen var virkelig forskellige på vores egen fede måde, og det hjalp mig til at acceptere mig selv som jeg var og lære at jeg ikke skulle prøve at være en anden for at folk skulle kunne lide mig. Og i den gruppe var der forældre til små og store børn, der var Hf studerene, og der var gamle mennesker som har børnebørn den dag i dag, vi var simpelthen så forskellige, og der fik jeg øjnene op for at det jo ikke kun er en slags mennesker som ryger Hash men der er alle mennesker som gerne vil have en sjov/hyggelig aften i godt selskab med dem man kan lide, men som ikke drikker alkohol men som bare hygger sig på andre måder. – Men desværre har politikerne gjort at Hash endnu ikke er lovligt i Danmark hvilket jeg syntes er totalt tåbeligt, fordi Hashen kan hjælpe på så mange sygdomme, som smertestillende og til sclerosepatienter samt andre sygdomme, men det jo også bedre at proppe sig med 20 piller om dagen for at kunne holde ud at leve end at ryge en joint eller tre i løbet af en dag, eller? – Og noget helt andet noget jeg forstår SLET IKKE Københavns politi de gider at bruge så mange ressourcer og penge på at store Christiania så ofte som de gør det, for det nytter jo ingen ting! – For lige så snart de er gået igen så kommer der nyt Hash til og Politiet kan begynde forfra. – så lad dem dog for helved være på Christiania for de gør jo INGEN mennesker fortræd de er bare nogle mennesker som godt kan lide at ryge hash, –

Hvad høre man mest om i byen?

Fulde unge overflader gammel dame? Eller Skæve unge overfalder gammel dame?

Ja jeg ved da godt det ikke er alle der bliver aggressive på alkohol men mange gør og mange har en meget lavere lunte på alkohol, jeg har endnu ikke oplevet et eneste slagsmål eller uvenskab med nogle af dem jeg rendte rundt med dengang, for man kommer bare i pisse god stemning af at ryge lidt hash og man bliver ikke aggressiv på samme måde af det som man gør af alkohol.

Og man bliver jo heller ikke en dårligere mor/far af at gå i byen hver anden weekend så barnet er ved sin far, så hvorfor skulle man blive en dårligere mor/far af at ryge hash når man ikke havde barnet hjemme? – Syntes det er så ærgerligt man bare bliver stemplet som et udskud når man gør dette, for nu kender jeg en del som røg før i tiden og de er simpelthen nogle af de sødeste, kærligste og hjælpsomme mennesker som jeg har mødt.

 

10968289_1611514502414866_1309582305_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Katherina og Peter