Kylletter og grøntsager (altså pomfritter)

Tandlæge næste måned

Så det i næste måned jeg begynder at få ordnet resten af mine tænder, da tandlægen i københavn “kun” ordnede mine fortænder, så resten vil jeg så begynde at få ordnet nu, OG NEJ KOMMUNEN BETALER IKKE, jeg ved godt jeg kan få dem til at betale men dette ønsker jeg ikke, da det er mig selv der ikke har passet ekstra godt på mine tænder, som de kræver pga min manglende emalje, så det ris til egen røv, men jeg betaler gerne for mine egne fejltrin.. – Men jeg skal have lavet mine huller og boret mine gamle sølvplumper ud (tror jeg nok det er) og erstattet dem af nogle nye i plastisk så man ikke kan se dem så tydeligt. – Når det hele så er ordnet, skal jeg have en tandrensning og en tandblegning, og så jeg så god som ny 😛 – Hold nu op hvor jeg glæder mig til at få lavet resten af mine tænder fine nu, nu hvor mine fortænder er så flotte som de er, så vil jeg også gerne have at resten af mine tænder også er super flotte, Så glæder mig virkelig helt vildt meget til at komme igen, selvom jeg er pisse tandlæge skræk, bare tanken om tandlægerne og alle deres maskiner og udstyr giver mig hjertebanken og svedige håndflader, men jeg gør det og er så stolt af mig selv over jeg gør det!!! – Jeg bakker ikke ud JEG GØR DET, OG ER SÅ SKIDE STOLT AF MIG SELV!!!!! – Det kan godt være det er en lille ting for mange af jer andre og det er bare noget man gør, men for mig er hvert eneste tandlæge besøg en kæmpe overvindelse for mig for er så bange for dem, at jeg allermest har lyst til at blive væk fra dem for evigt, men ved jeg jo godt jeg ikke kan.! – så jeg gør det for min egen skyld og for at vise mine børn man skal passe godt på sine tænder og man skal huske og gå til tandlæge når man har huller i sine tænder,

Og jeg gør det også for at vise man skal overvinde sin “frygt” for det man er bange for for en dag indser jeg vel forhåbentligt at tandlægerne ikke er “farlige” og gør jeg ikke det må jeg bare tage mig sammen og få dem besøgt lidt oftere end jeg gør nu!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kylletter og grøntsager (altså pomfritter)