1+2=3

Spørgsmål og svar

 • Føler du at du har god selvtillid? Ja på nogle punkter føler jeg at jeg har god selvtillid.
 • Hvad er dit drømmejob? Den er svær for helt ærligt så ved jeg det ikke endnu, men drømmer om at arbejde med mennesker inden for sundhedsbranchen
 • Hvilken uddannelse vil du igang med? Jeg drømmer om at komme i gang med Social og sundhedsuddannelsen og så være færdiguddannet Sosu assistent.
 • Hvordan skal din drømmefyr være? Han skal være sød og sjov og så skal han være ærlig og self skal han elske mine børn lige så højt som han elsker mig.
 • Hvordan slår en fyr benene væk under dig? Lige pt kan han det ikke, da jeg nærmest væmmes ved fyrene. – Men normalt bare ved at være sød og give mig en masse komplimenter.
 • Hvor meget ser Novahs far sin søn? Jamen det gør han i det omfang han har lyst til og når det passer ind i min hverdag og planlægning.
 • Er det hårdt at have 2 børn? Nej syntes jeg ikke, syntes det er nemt at være enlig mor til 2 havde virkelig frygtet det værste.
 • Får du ekstra penge som alene forsørger? Ved ikke om jeg får ekstra penge som enlig forsørger, får jo de forskellige tilskud som alle enlige er berettiget til.
 • Hvor lang tid vil du være med i de unge mødre? Har ingen planer om at stoppe lige nu, elsker at være med.
 • Hvad er dit bedste råd til andre nybagte mødre til 2? Tag en dag af gangen og lad være med at lytte til folks “råd” når man er gravid om hvordan det bliver få dine egne erfaringer.
 • Hvordan er det at være ung mor til 2 børn, der ikke er så gamle igen? Det er fantastisk at være ung mor til 2 dejlige børn, ville ikke bytte det for noget i verden.
 • Hvad skete der med din moderkage, og fik du din lotusfødsel? Moderkagen blev smidt på forbrændingen, da den ikke ville ud lige efter fødselen så den blev akut opereret ud på Kolding sygehus.
 • Hvorfor flyttede du til Fredericia? Havde brug for at komme væk fra Odense by men også Odense som kommune, da jeg ikke kunne samarbejde med dem, og gik i en konstant frygt for kommunen hele tiden og det var hverken godt for mig eller for Lia, så derfor valgte jeg at flytte væk fra Kommunen og starte på en frisk
 • Hvordan var det at skulle have sit barn tvangsfjernet? Det er noget af det mest forfærdeligt der kan overgå en mor/far – men heldigvis fik vi hende hurtigt hjem igen.
 • Er det hårdt at skulle gøre Lia klar hvis Novah er ked af det? Det kan jeg faktisk ikke svare på for det har jeg endnu ikke prøvet Novah sidder altid i sækkestolen ude i gangen og følger med i at jeg giver storesøster tøj på,
 • Hvor meget er Novahs far involveret? Novahs far er så meget involveret som han selv ønsker det, og som jeg ønsker det og i fællesskab har vi fundet en løsning som er bedst for alle parter.
 • Hvordan går det med at bruge stofbleer til Novah? Novah er desværre for lille til de almindelige baby stofbleer så skulle over i præmature stofbleer hvis han skulle bruge stofbleer nu, og de er simpelhen for dyre og for svære at skaffe så er desværre nød til at køre på papir til ham til han vejer omkring 4-5 kg
 • Har Lia overhovedet ikke vist en smule jalousi? Nej Lia har ingen tegn på Jalousi vist, og jeg tror det har meget at gøre med at hun fra start er blevet meget involveret i min mave og har været med til scanninger osv,
 • Er du ked af fødslen ikke gik som du drømte om? Ja jeg er meget ked af fødslen ikke gik som jeg drømte om, men skæbnen ville åbenbart have jeg skulle på sygehuset med lille Novah.
 • Hva med kommunen, er de inden over? Officielt ja, da de ikke har lukket min sag i kommunen, men praksis er de her ikke og høre ikke fra dem, nu novah 3 uger gammel og har intet hørt fra dem siden en uges tid før jeg fødte.
 • Har Lia fået af vide hun skal være storesøster igen? Ikke mig bekendt, da de vist nok gerne ville vente med at fortælle hende det.
 • Hvordan har du det med Bent skal være far igen?  Helt ærligt har jeg det ikke godt med det, da jeg stod meget alene med alt da vi boede sammen både det huslige og “børnepasningen” men self kan han have ændret sig siden dengang.

 

 

1

 • Cille

  Elsker sådan nogle her indlæg hvor man lærer bloggeren bag lidt bedre at kende! <3 Jeg har selv lige åbnet op for en åben spørgerunde, så du er mere end velkommen til at kigge forbi min blog <3

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

1+2=3