Hvornår skal jeg have en mere?

Se mig føde!

Det var godt nok noget af en grænseoverskridende oplevelse at se sin egen fødsel optaget, og så har jeg endda kun set selve veerne og ikke der hvor han kommer ud :-O – da De unge mødre var og optage fødselen var jeg lidt inde i min egen boble af smerter og senere lykke så jeg registrerede ikke ret meget at de var der 🙂 – men nu 15 dage efter hans fødsel, er jeg blevet meget mere mig selv igen oven på alt det her og sad lige og så noget af fødslen igennem :-O – Havde garanteret syntes det var helt vildt smukt hvis det havde været en hvilken som helst anden person som lå der, men for pokker hvor var det underligt og virkelig mærkeligt og se sig selv ligge der 😀 – Og jo det gjorde da hammer pisse lorte ondt at føde men allerede da han lå på min mave var jeg klar på en mere HAHAHAHA – Der er simpelhen ikke noget mere smukt i verden end at føde et lille velskabt barn som hver især er unikt og utrolig smuk <3 – Glæd jer til at se min hjemmefødsel i denne sæson, for nogle vil det måske være klamt og frastødene, og for andre vil det sikkert være en virkelig smuk ting <3

DSCN0634

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvornår skal jeg have en mere?