Deja vu

De første dage

Nu har jeg være mor for to helt fantastiske børn i snart to uger og har endelig lidt overskud til at opdatere jer her på bloggen.
Klokken er 20.30 lige nu og prinsessen er lige faldet i søvn efter en kamp uden lige, da hun er begyndt at reagere lidt på at hun er blevet storesøster, hun er heldigvis stadig sød og rar overfor lillebror og man kan virkelig se de er ved at knytte et helt særligt bånd de to. – Når han fx græder kommer hun og og nusser ham på maven, og så stopper han næsten altid med at græde <3 SÅ FANTASTISK OG SE.
men de første små 14 dage er gået helt perfekte, de første par dage havde jeg Novah alene sammen med min mor, hvilket var utroligt dejligt så jeg lige kunne vende mig til at være mor for en nyfødt igen, og så mig og Novah lige kunne lære hinanden at kende, før storesøster igen kom hjem. – Og her de to sidste dage har storesøster været hjemme, og det er for det meste gået super godt, borset fra hun er kommet i den alder hvor hun vil bestemme ALT, og har sin egen mening om ALT, kan ikke finde ud af om det er trodsaldren eller en reaktion på at lillebror er kommet, men vi tager det stille og roligt og jeg prøver at holde fast i mine regler, Hihi.
Novah vejer i dag 2850 Gram så han har taget 260 Gram på, hvilket sundhedsplejesken er fuldt ud tilfreds med 🙂 – og hans appetit fejler absulut heller ikke noget da jeg slet ikke har mælk nok mere til at mætte ham så han får lidt erstatning ved siden af, for at give ham lidt mere mad og for at mætte hans lille mave nok, så han kan vokse sig stor og stærk <3

IMG_26101914104_1761560307410284_3263021796840684332_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Deja vu