Ferien til Ejsing 2/8

Min fødsel med Lia

Efter inspiration omkring flere forskellige fødsels bretninger vil jeg nu prøve og skrive min (Kan ikke huske særlig meget da det er over 2 år siden men jeg prøver da så godt jeg kan)

Og tænker også det er godt at få tænkt hele fødselen igennem nu hvor jeg snart skal til at føde igen<3

D 14 August kl 10 skulle jeg til scanning igen på grund af min datter havde været for lille igennem hele graviditeten, og som sædvanligt går scanningen super godt og min lille prinsesse vokser som hun skal (i hendes eget tempo) – men der var ikke så meget forstervand tilbage som de kunne ønske sig så jeg bliver sendt op til lægen for lige at få en snak med ham omkring hvad vi så skulle gøre ved dette ”problem” – De næste 30 minutter traver mig og min mor hvileløst rundt på gangene på Odense Universitet Hospital for at få tiden til at gå til lægen havde tid til at se mig kl 11, da klokken endelig bliver 11 og vi bliver kaldt ind til samtale er jeg både spændt, nervøs og lidt bange for hvad der mon kommer til at ske nu? – Vi bliver dog hurtigt enige om at han vil prøve og lave en hindeløsning på mig for at se om dette ikke ville kunne sætte gang i nogle ting, det gjorde sindsygt ondt har virkelig aldrig prøvet noget der var så slemt  – (AV FOR EN I HEL*ED) – Ca 30 minutter efter går vi derfra med store forventninger om at nu sker der endelig noget! – timerne går og der sker ikke helt noget.

DSCN0634

Omkring kl 16.00 D 14 August begynder de første veer at melde sig på banen og jeg syntes hurtigt de bliver slemme så vi kontakter fødegangen uden held, så jeg trisser bare rundt hjemme ved min mor og håber på der snart må ske noget mere så jeg endelig kan se min lille prinsesse for første gang, nu er det virkelig ved at gå op for mig at jeg snart skal se hende.! <3 – Da klokken runder omkring kl 19 kontakter vi igen fødegangen og vi får besked på at komme ind for at blive tilset af en jordmoder – Spændt og nervøs sætter vi os ud i bilen og køre mod Odense sygehus, men efter et kort visit bliver vi sendt hjem igen.! – (ØV FOR FU*K EN I HEL*VED) – Vi tager hjem til min mor og sidder os ned for at snakke om hvornår hun mon melder sin ankomst omkring midnat falder vi i søvn, får dog ikke sovet særlig meget den nat på grund af mine plukveer/veer

Næste morgen kan jeg slet ikke sidde stille og har simpelthen så meget krudt i numsen og har allerhelst slet ikke lyst til at sidde hjemme ved min mor og spilde mere af min tid, så vi bliver enige om at smutte en tur i Ikea efter en god omgang morgenmad – Vi køre omkring kl 12 i Ikea og går så rundt derinde i et par timer og mine veer begynder nu og blive mere og mere kræftige, men jeg gider ikke på fødegangen nu da jeg er sikker på at blive smidt hjem igen, og jeg har på dette tidspunkt ikke behov for flere nederlag omkring at jeg bare er en pylret første gangs mor. – Vi får noget middagsmad i deres Cafeteria, hvor jeg så midt i maden beder om at komme på fødegangen da jeg nu virkelig syntes de er blevet slemme klokken er nu omkring 16/17 stykker, vi kontakter fødegangen og får lov til at komme op en tur og blive tilset, igen bliver jeg smidt hjem – (ARGH BLIVER SNART IDIOT) – Men vi vælger så at køre ud til min gudmor og sidde derude og hyggesnakke og gøre os klar til en fødsel J – Da veerne ude ved hende er ved at gå i stå bliver mig og min gudmors to sønner enige om at gå en tur op og ned af ALLE bakker i miles omkreds, vi tog en tur der normalt ville have taget ca 15 min den tog mig næsten 1 time og gå :-O  – HAHAHA

Men da jeg kommer tilbage til min gudmor kan jeg godt mærke at mine veer nu er rimelig kræftige, vi kontakter igen fødegangen og vi bliver enige om at jeg skal komme kl 23.00 for at få noget at sove på da mine opstarts veer nu har varet så længe uden at give noget konkret. J – Da klokken er omkring 22 køre vi afligevel på fødegangen da mine veer nu er rigtig kræftige(Syntes jeg selv) – De måler mine veer som ikke rigtigt giver noget ordentlig svar da maskinen ikke helt virker som den skal men klokken 23.07 får jeg et skud morfin i ballen og så sover jeg inden der er gået 5 Min og har aldrig i mit liv sovet så tungt og så godt før <3

DSCN0667

Jeg vågner D 16 August omkring omkring klokken 2 med småveer men får afligevel sovet lidt vidre sådan On/Off – får lidt smerte lindring via nogle varmepuder, omkring kl 3 beder jeg en jordmoder om at undersøge mig, da jeg nu ikke længere kan holde smerten ud.! – Jeg er ca 4 Cm åben :-O  – Hun begynder at gøre badet klar da jeg ønsker at komme i vandet lidt i håb om at det hjælper på min veer J – kort efter jeg er hoppet i vandet kommer min kæreste, min mor og min gudmor ind på stuen som alle skal være en del af min fødsel. – Kan ikke huske hvor lang tid jeg sidder i badet da min tidsfornemmelse er fuldstændig væk det kan være 10 min men det kan også være 2 timer, kan slet overhovedet ikke huske det. – Men på et tidspunkt kommer jeg op i sengen igen virkelig træt og virkelig udmattet. Efter de mange timer med plukveer/veer. – kl 5 er det vagtskifte og der får jeg to super søde jordmødre, som jeg virkelig er glad for. De begynder kort ind i deres vagt at sætte en masse måle udstyr på mig for at måle hvordan min prinsesse har det, og hvordan hun klare veerne. Men hun har det heldigvis godt og klare hele forløbet uden stress – kan huske at på cirka dette tidspunkt prikker de hul på mit fostervand da det ikke selv ville gå (Det føltes som at pisse i bukserne virkelig usexset)

Veerne udvider mig stille og roligt og omkring kl 6-7 stykker er de desværre gået i stå, så de vælger at give mig et ve drop for at få gang i veerne igen (OG DET HJÆLPER VIRKELIG GODT AV FOR HEL*ED)

Et par gange registrere jeg at de prøver at få mig op at stå så Lia kan komme ordenligt ned i bækkenet men dette nægter jeg, jeg tror ikke jeg kan stå på mine ben er så afkræftet og træt jeg tror mine ben vil knække under mig.! – så dette opgiver de efter at have spurgt mig en 4-6 gange. – Jeg får i stedet lov at presse omkring kl 9.00/9.30 for at se om jeg så selv kan presse hende længere ned i bækkenet og det kunne jeg 😀

Kan ikke huske hvor mange presseveer jeg havde da jeg var så langt væk i en kæmpe rus der efter måske lidt for meget lattergas som smertelindrene 😛 –  men efter hvad jeg føler som 10 minutters tid med presse veer kommer verdens smukkeste baby til verden<3 – det første jeg siger efter hun er kommet op og ligge på mit bryst er ”Var det ikke værre end det” og ”Hvorfor græder hun ikke” – men kort efter begynder hun at græde og det er virkelig verdens smukkeste lyd<3 – Hun bliver hurtigt tjekket på det der børnebord og hun er simpelthen perfekt <3

DSCN0680

Jeg havde alt i alt en rigtig god fødsel men følte ikke jeg blev spurgt om hvilke stilliger jeg ville føde i og følte ikke de spurgte mig og hvad jeg havde lyst til og det kunne jeg godt savne under hele dette her forløb. – Men syntes faktisk det var en okay fødsel, og fik rigtigt meget ros af personalet for at klare det s flot når det er første gang jeg havde prøvet at føde <3

DSCN0697

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ferien til Ejsing 2/8