Vuc

Optagelse <3

Så kom de bedste lige på besøg igen i dag og det er simpelhen så mega hyggeligt hver gang de kommer og optager noget mere af mit liv til “D unge mødre” – Men som i sikkert ved må jeg jo ikke fortælle noget om hvad vi optager for så er det jo ikke lige så sjovt at se det i programmet når i ved det i forvejen,  så i må vente spændt og se hvad der sker i den nye sæson 21 af programmet – Kan ihvertfald sige så meget at jeg ikke stopper i programmet lige foreløbig kan simpelhen ikke undvære de skøre mennesker bag programmet, og det sammenhold nogle af os piger har fået sammen er bare helt fantastisk, idet vi har alle fået en hel unik oplevelse.

Ind til videre har vi optaget 4 optagelser til den nye sæson så er ikke så meget med som jeg var i starten, men der sker bare heller ikke ret meget nyt i mit liv lige for tiden, som er spænende nok til at blive optaget 🙂 – Mange af jer vil nok mene meget i mit liv er sjovt og interessant at følge med i, men man syntes jo altid selv at ens liv er mega kedeligt 😀

Og selvfølgelig skulle Lia bare have en dag hvor hun var mega hysterisk og bare helt umulig og bare overhovedet ikke ville høre efter, hun skreg når hun ikke lige fik sin vilje kastede med sit legetøj og var helt oppe og ringe (Tror det har været en hård dag i vuggestuen) – Men lige så snart SandTV kom ind af døren så ændrede hun sig 110% og var bare den sødeste pige igen og pludselig hørte hun helt vildt meget efter, var mega glad og smilene 😀 – Haha skøre unge <3

Men glæd jer til den nye sæson starter engang til efteråret (Kender desværre ikke datoen endnu)  – Kan love jer for det bliver en super fed sæson med noget helt nyt som sand tv aldrig har prøvet før skal nok blive super fedt når det bliver klippet sammen og bliver lavet til et fuldt program 🙂

 

Og så lige en sidste ting nu bliver mig og manden nød til at nørde de unge mødre lidt for meget, har lige fået sæson 20 på dvd- (Har ikke set et eneste afsnit i den sæson) – Så må nok heller igang med at se om mine afsnit overhovedet er blevet gode 😀

302874_293643030745386_209288809_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vuc