Bacon på den nemme måde

Så fik jeg min datter tilmeldt

Jeg har længe gået og overvejet om jeg skulle tilmelde min datter til noget sport af en art. og nu hare jeg endelig gjort det. Hun er nu tilmeldt gymnastik og svømning. da det er vigtigt for mig at hun lære i en tidlig alder at der er sundt at dyrke sport og det er godt og have noget at gå op i.

Denne sæson starter om i slutningen af august. så det bliver super spændende at starte op og komme i gang med at prøve det af. Det er især vigtigt for mig hun lære at svømme dels fordi det er super godt at kunne og også fordi hendes far ikke kan svømme og jeg ved hvor hæmmet han er i at gøre nogle forskellige ting. Og det vil jeg ikke have min datter bliver..

Da jeg var lille gik jeg selv til utrolig mange forskellige slags sports grene og jeg syntes det var super sjovt at gå til en masse forskellige ting så self skal min datter da også have den glæde og gå til sport. godt nok er hun ikke så gammel endnu  så hun helt 100% kan forstå hvad der sker. men DR går jo ikke længe før hun godt ved at den dag går vi til gymnastik og den dag går vi til svømning.

20150610_180419

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Bacon på den nemme måde