Kvalitetstid med ham der

Den perfekte kvinde……

Jeg håber Lia hun lære en meget vigtig ting af sin mor nemlig at være 110% dig selv lige meget hvad andre mener og siger om en. så vær den du er. Kan de ikke lide dig? Ha jamen så må det da være ætgeligt for dem!!

Jeg er selv opdraget under det og det er jeg så taknemmelig for I dag da jeg i dag tør og være mig selv præcis som jeg er. Ja jeg har da fået en del huk og negative konsekvenser. Men det siger mere om jer end det gør om mig. For jeg er bare mig Selv..

Da jeg var yngre havde jeg perioder i mit liv hvor jeg var hippie. emo. goth. osv og folk (ffor det meste) accepterede mig som den jeg var selvom at jeg ikke var en del i mængden. og det er jeg stadig ikke!

Jeg har altid godt kunne lide at skille mig ud og være “hende den mærkelige” og jeg ved virkelig ikke hvorfor men det kan jeg bare godt lide. og kan godt lide at gøre alt overdrevet. som i også vil kunne se om 16 Dage når jeg skal til frisør.

Også derfor jeg gerne vil have lavet store bryster mange tatoveringer. osv. Kan godt lide at gøre noget ting og så lige give det 20% mere end hvad det egtenligt behøvede. Men som skrevet tidligere jeg er som jeg er. Og folk må elske mig eller lade være! Det er jeres valg ikke mit.

Og som sagt gå er jeg så meget at jeg kan lære Lia den samme gave som jeg lærte af min far. Fuck hvad folk siger om dig du er smuk og speciel for du er dig. og de er bare kopier.(Ikke ment negativ)

2015-06-14_00.40.10

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kvalitetstid med ham der