København tur/retur

Styrketræning = No go

Jeg har besluttet for mig selv at jeg ikke gider Styrketræning mere for en periode da jeg ikke føler jeg har tiden til det. Men jeg holder selfølgelig fast i min konditions træning (Har desværre lige holdt pause i næsten to mdr) Men nu er jeg endelig startet op igen 💪

Da jeg startede kunne jeg løbe 1.5 km på lige knap 15 min nu er tiden på lige knap 12 min. Det kan godt være det kun er 3 min men jeg er mega stolt af mig selv 💪💪

Og det vigtigste er jo også man selv er tilfreds med de små sejre man får i hverdagene. Jeg håber lift jegv er klat til at løbe en 10 kilometer eller måske en 15 kilometer her til næste sommer. Men nu må vi se hvad jeg kan få trænet mig op på. Gider ikke træne alt for meget for tiden for jeg tror jeg har begyndende skinnebens betændelse 😭

Men må jo bare tage den med ro og ikke træne alt for meget ☺20150612_204411

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

København tur/retur