Så kom dagen.

Sommer traditioner

Har i nogle sommer traditioner?

Jeg har en hel del – Hvert år tager mig og min far og min søster og selfølgelig også min datter. en tur i tivoli for at Maks hygge os en hel dag. og jeg elsker de ture hvor man bare kan nyde sin familie fuldt ud og hygge så meget en hel dag. super skønt!

Og så er der selfølgelig alle kræmmermarkederne som man self også skal opleve. jg personligt syntes ikke der er noget bedre end at tage til marked og så bare opleve den helt særlige stemning som er sådanne steder. ❤

Ja ved jeg er mega sær 😂

2015-06-10_23.07.11

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Så kom dagen.