Weekenden + Mandagen <3

Rema1000 kan kun grine af dig

Haha fuck hvor er det godt nok lavt af Rema1000 – Jeg var lige startet i Mandags i praktik i Reama1000 og var super glad for det men blev så desværre syg så jeg meldte mig syg Onsdag og det var helt iorden så her i dag Fredag prøver jeg at kontakte dem igen for at sige jeg stadig ikke er blevet rask men forgæves kan ikke komme igennem til telefonen ville så have ventet 10-15 min med at ringe en sidste gang men faldt så desværre i søvn grundet meget lidt søvn i natten inden, og nu har de så afsluttet min praktik periode på baggrund af jeg ikke havde ringet og meldt mig syg.!!!! – HALLO så kan i sku da bare tage jeres telefon når man ringer til jer.! – Hvor det bare totalt til grin man.! – Men man må åbenbart ikke være syg i en uges tid når man er i praktik i Rema1000 – Men så ved jeg da det til en anden gang. – Så nu går jeg igen hjemme og keder mig, ikke noget nyt i det! – Havde ellers glædet mig til at starte op i praktik i Rema1000, men en lorte sygdom og en virkelig underlig chef satte desværre en stopper for det, men det der så ikke noget at gøre ved desværre J – Men hvad fanden det sikkert et tegn på jeg ikke skal arbejde i Rema1000 og måske en tegn på jeg ikke skal arbejde i butik J

Har altid fået af vide der er en mening med alt her i livet, så der er helt sikkert også en mening med dette her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Weekenden + Mandagen <3