Ferie som single mor

Det er underligt

Jeg har været en del i kommunens søgelys inden og lige efter jeg fik min vidunderlige datter Lia – men cirka omkring den 1/1 – Blev min familieven tilsluttet en anden familie og jeg skulle have haft en ny dette skete bare ikke, så flyttede jeg til en ny kommune efter jeg flyttede til Fredericia der gik der længe uden jeg hørte noget, vi kom så til 2 møder med min datters nye sagsbehandler og en gang hvor hun var hjemme og besøge os i ca 15 minutter og vi sad i 10 minutters pinlig tavshed – Virkelig akavet.! 😛

Og siden har jeg ikke hørt noget fra kommunen af, det ville være så rart hvis de så bare ville sige ”Vi lukker sagen herfra” eller ”Du skal have besøg x antal gange om måneden” – Bare kom men en eller anden udmelding men har intet hørt fra kommunen efter det virkelige underlige møde J – Det vil sige Jeg har boet i dags dato i Fredericia i 3 Måneder og 12 dage og kun set noget til kommunen 3 gange og de har kun set Lia i 15 minutter til det ene af deres møder J – Og inden jeg flyttede var der ca en lille månedes tid hvor de heller ikke kom så i godt 4 måneder har jeg fået lov til at passe mig selv og min dejlige datter <3

Og har aldrig haft så meget ro på mit liv som jeg har lige nu det er bare så meget mere overskueligt det hele jeg nyder virkelig at kunne slappe af på en helt anden måde og kunne tage i byen og være ung og være som alle andre normale unge forældre – I stedet for at være så bange for lige meget hvad jeg gjorde!

ENDELIG har kommunen forstået at jeg godt kan selv jeg behøver ikke en eller anden pædagog til at fortælle mig hvordan jeg skal gøre ditten eller datten, jeg behøver ikke en eller anden sagsbehandler til at ånde mig i nakken og fortælle mig en masse ting som jeg afligevel ikke kan bruge til en skid.!

ENDELIG FORSTOD DE AT BRUGE DER PENGE MERE FORNUFIGT! – På børn og familier som virkelig har brug for noget ekstra hjælp for jeg kan altså godt selv det har jeg jo lige bevis – IGEN <3

Men det mest mærkelige er at da jeg boede i Odense kom der en familieven 3-4 gange om ugen i nogle timer og pludselig har jeg slet ikke behov for noget som helst – ved ikke lige hvordan jeg skal reagere omkring det.! – men er selfølgelig stolt og glad for jeg viste jo godt jeg kunne SELV <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ferie som single mor