Hvornår er man perfekt nok?

Bianca + Isadora = Lia

Lia Linea Flink Kaup Andreasen – Var ikke mit første valg til min datters navn, men er så glad for det er blevet det navn hun er kommet til at hedde for Idag kan jeg jo ikke se hun nogensinde har kunne komme til at hedde andet end det navn J

Mig og min eks kæreste Bent blev enige om blev det en dreng kom jeg 100% til at bestemme hvad han skulle hedde og blev det en pige kom han 100% til at bestemme hvad hun skulle hedde (jeg var sikker på det blev en dreng) men som i jo nok har regnet ud så blev det en pige SURPRISE J – Men han ville så gerne have hun skulle hedde Bianca og idag syntes jeg faktisk navnet er super sødt men, i min graviditet med alle de tusinde hormoner syntes jeg der var verdens grimmeste navn – så jeg sagde han skulle finde på et andet navn hvis han ikke kunne lide mit valg af pigenavn, jeg syntes hun skulle hedde Isadora – efter nogle dage stod vi ude på badeværelset hvor vi fandt på en masse navne  ”Mia” ”Nia” ”Fia” ”Dia” Osv  og pludselig sagde Bent ”Lia” og syntes faktisk det var et super sødt navn så vi blev enige om at kigge om det var godkendt for vi havde aldrig hørt det navn før. Og heldigvis var det et godkendt fornavn – Så vi blev hurtige enige om at det skulle vores datter hedde <3

Det næste store projekt var at finde ud af hvilke efternavne og hvor mange hun skulle have jeg ville have hun skulle have navnet Linea med da jeg har fået det fra min oldemor inden hun døde og det nu er blevet et pigenavn i familien (min lillesøster har også Linea) så det skulle hun have og det syntes Bent også var i orden og så kom vi så til mellemnavnene Kaup og Flink er begge familie navne så vi ville jo begge gerne have hun skulle have de navne så det fik hun så også i

Og så syntes jeg ikke hun skulle have Andreasen med, da hun nu havde 4 specielle navne og Andreasen var så normalt så jeg syntes det ødelagde det lidt men Bent ville have det navn med som Bent havde fået fra hans far så jeg overgav mig til sidst så hun fik alle navnene og når hun bliver stor kan hun selv vælge hvilke navne hun vil bruge og hvilke hun ikke vil bruge J

Havde vi fået en dreng skulle han havde heddet ”Nicas Christian Flink Kaup Andreasen”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvornår er man perfekt nok?