Tålmodighedens dag :-D

Hvornår er man perfekt nok?

Jeg er måske ikke den mor med den største IQ – Jeg er måske ikke den mor som laver mindst fejl – Jeg er måske ikke den perfekte mor – Jeg er måske ikke den perfekte rollemodel – Jeg laver også fejl – Jeg er måske anderledes end dig – MEN KAN JEG IKKE VÆRE GOD NOK AFLIGEVEL?
Nogle af jer mener det ikke og jeg tænker hvorfor ikke? Hvorfor skal man absolut blive så skide mor kedelig bare fordi man har fået børn? Ja jeg ved da godt jeg til tider laver nogle ret underlige udtalelser – Men f*uck da det, det gør vi alle de i ny og næ forskellen er bare at mine bliver husket og det gør dine ikke.! – Men jeg er som jeg hele tiden har være taler før jeg tænker og det kan da godt være en ulempe engang imellem men det kan også være min fordel til tider tongue-humørikon
Men selvom jeg en gang i mellem udtaler mig lidt dumt og ja det kan jeg da godt selv se jeg gør, så betyder det da ikke jeg er en dårlig mor? – eller uansvarlig? – eller gør det?
Kan man virkelig ikke sige noget mere i dagens Danmark som er lidt dum uden man så bliver stemplet som en dårlig mor? – JEG syntes godt nok det er sørgeligt.! –
Tænk at folk har så lidt indhold i deres liv at de vil stemple folk for en skide udtalelse selvom de ikke engang kender dem? – Kan kun grine af sådanne folk grin-humørikon
Men selvom jeg får huk og tilsvininger og nok aldrig bliver fri for dem så laver jeg mig ikke om af den grund jeg er som jeg er og det er godt nok – For jeg ved 100% at man skal stå ved den person man er for der skal være plads til forskelligheder i vores lille land for ellers er det godt nok et kedeligt land vores næste generation kommer til at vokse op i grin-humørikon

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tålmodighedens dag :-D