Engel i 1 uge nu :-(

Tålmodighedens dag :-D

Jov hov, så sidder vi så her i skolen og fucking røv keder os.

Vi er igang med at komme ind på Elevplan.Dk og fuck hvor tager der lang tid – Argh har snart ikke mere tålmodighed 🙂

Det er jo mega røv kedeligt bare at sidde her og sidde og se på lærene ikke kan finde ud af en skid.! – Men så fik jeg da også lige tid til at skrive en blog imens, så lidt positivt er det da også <3 HIHI…… Men heldigvis har vi fri kl 11.30 i dag så mini prinsessen kan hentes tidligt i dag, så det jo bare MAX Skønt. Hende den søde Louise tager da også med mig hjem og spiser så bliver super hyggeligt ikke at være “Ene” voksen til stede for en gang skyld.! 🙂

forside_lille_skolestart-259x259

Og så går turen snart til København og fuck det bliver MEGA FEDT  tager min dejlige veninde Louise med og så heder det ellers bare en dejlig tur i byen med alle de skønne unge mødre og påhæng<3 – Bliver så dejligt at se alle de smukke mødre igen 🙂 –  Vi tager afsted Torsdag aften og kommer hjem igen Lørdag morgen/middag og så bare hjem og SOVE.!!!!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Engel i 1 uge nu :-(